KONTAKT
utbud

Utbildningar - Content - KOMMUNIKATION

Vi är er partner i arbetet att beröra  och nå fram till människor på olika sätt.
Gå från idé till verklighet med antingen din nya affärsidé eller med er nya kampanj. Vi är en modern och familjär kommunikationsbyrå som tillför en bit av värde till ert företag. Alltid i nära samarbete med dig. Gör som 12 000 andra medarbetare och testa oss ute i er verksamhet. 

Digitalt Content

Företagsvideos

Video tar content marketing med storm! Vi hjälper dig att planera, producera och kommunicera ut dina content videos. Vi hjälper till att skapa er nästa företagsfilm, eventfilm, produktfilm eller er nya explainervideo.


Priser och upplägg

Kommunikation

social media konsult

 91% av Sveriges befolkning är ute på nätet dagligen och 93% av av alla köp börjar med en sökning? Vi erbjuder duktiga, innovativa och professionella social media managers. Vi tar hand om din digitala marknadsföring.

Vi ser fram emot att bli en del av er.

Priser och upplägg

Ledarskap

Management konsult 

Behöver ni en managementkonsult hos er? Vi  jobbar med många olika typer av uppdrag. Vi har erfarenhet inom agil projektledning, HR, organisationsutveckling och produktutveckling. 


Ta reda på mer

Ledarskap

KOMMUNIKATIVT LEDARSKAP

En nyckelkompetens som vi tror kommer bli allt mer efterfrågad hos framtidens ledare är det kommunikativa ledarskapet. De ökar välmåendet i organisationen och trivseln på lång sikt. Vi tränar oss i att bjuda in till dialog, tränar kommunikation som involverar och engagerar människor.

Ta reda på mer

Entreprenörskap

Startup kurs

Är du en av 8 på 10 entreprenörer och idébärare som inte lyckas realisera din affärsidé? Vi kan hjälpa dig som entreprenör och ditt företag att växa och bli hållbara. Vi har tålamodet, energin och välviljan att kompetensutveckla dig och ditt bolag. Vi hoppas du vill växa med oss.


Tidsplan & priser

Kommunikation

Retorik / presentationsteknik

Vi tränar dig i hur du når din målgrupp och attraherar nya kunder genom din kommunikation. Du kommer lära dig viktiga nycklar för att hålla intressanta och engagerande presentationer i både digitala och fysiska möten. Finns i olika varianter för stora och små grupper. Vi är redo för dig.


Priser och upplägg

storytelling

kunder

Vi jobbar med Sveriges små och medelstora företag och ibland även internationella stor bolag. Oavsett om du är en person eller är storbolag med global inriktning så tar vi oss an din utveckling och trendspanar, kartlägger och anpassar våra kurser efter just er erfarenhet, målbild, förväntningar och kravspecifikationer.
ABB Sverige
Kan varmt rekommendera Piece of Value som företag. Vi använde oss av dom när vi skulle ta större kliv i digitalt content. Se resultatet på, Youtube, Framtidsstudion.
ICA Trevehallen
Vi kan rekommendera Piece of Value starkt. Deras grundare och video team är riktigt bra. Vi tog även hjälp med att bygga en marknadsplan för våra digitala plattformar.
Starta & Driva Företag
Vi har samarbetat med Piece of Value sedan 2017 och arrangerat event, utbildningar och seminarium ihop. Vi är mycket nöjda med deras kurser, föreläsningar och workshops.
produkt meny

Produkter och tjänster

Välj den produkt som passar dig.
Vi är redo att hjälpa dig och ditt företag.


Produkter
Kursinnehåll
Pris
FÖRETAGSVIDEO

Video är här för att stanna, det råder inget tvivel om det. Genom att addera video i din content marketing kan du nå nya målgrupper. Video content ökar din försäljning med 70%. Lär dig hur med oss.

Offert

Beställ
SOCIAL MEDIA KONSULT

Vi arrangerar nyskapande, prisvärda och mycket lärorika kurser med ett tydligt syfte: att göra dig ännu bättre på att använda de digitala kanalerna i din yrkesroll. Vi börjar med LinkedIn, Instagram och TikTok för näringslivet.

Offert

Beställ
MANAGEMENT KONSULT 

Vi  jobbar med många olika typer av uppdrag. Vi har erfarenhet inom agil projektledning, HR, organisationsutveckling och produktutveckling. Vi börjar alltid med en prövotid på 14 dagar för att se att vi är en match.

Offert

Beställ
STARTUP

Affärs- och innovationsrådgivning som anpassas efter dig och din idé. Vi kartlägger ditt företag och dig som grundare/entreprenör och sätter därefter ett individuellt program för tillväxt och affärsutveckling.

Offert

beställ 
LEDARSKAP

I den här chefsutbildningen får du jobba aktivt med din egen roll och fundera på hur du blir en bra ledare. Vi kartlägger dig som ledare och hur du är idag. Du får träna praktiskt på kunskap, verktyg och modeller som hjälper dig att lyckas i din roll som chef.

Offert

beställ
FRAMTIDENS LEDARSKAP

CQ, Kulturell intelligens morgondagens ledarskap. På många arbetsplatser uppstår dagligen interaktioner mellan människor med olika kulturell bakgrund. Ledarskap handlar om förmågan att lösa komplexa sociala utmaningar. I denna kurs tränar vi på att höja din CQ-nivå.

Offert

beställ
RETORIK

Skapa dig grundläggande kunskap i presentationsteknik och praktisk retorik. Du kommer lära dig att hålla intressanta och engagerande presentationer i både digitala och fysiska möten. Upplevelse-baserat och fullt med feedback.

Offert

beställ 
KONFLIKTHANTERING

Lär dig hantera olika typer av konflikter genom funktionella metoder och verktyg. Förstå grunderna i beteendepsykologi, förstå hur dina beteenden påverkar andras. Nonviolent communication ligger i fokus.

Offert

Beställ